Calçat fet a mà 100% de la mà de Pepa Flor, models totalment personalitzables, dintre de totes les categories tria el que més t´agrada !

PEPAIANAS BY PEPA-FLOR

Novetat

Pepa Cheroky

Pepa Cheroky: sandalia plana de pell amb abaloris i motius indis.

1/1
Novetat

Pepa Tela

Espardenyes amb sola d'espart i roba en negre que decorades amb diferents tipus de puntes i cintes de colors queden molt maques, escull la que t'agradi i demana-la

1/1
Novetat
Novetat

Pepa Vera

VAMBES PINTADES, vambes pintades amb pintures de colors vius i especial per teixits amb els motius que vulguis, vaixells, cargols, flors, puntets, cors... Es poden rentar a la rentadora. 

VAMBES BRODADES, vambes de color blanc o negre texà que pots demanar brodades a mà amb els motius que hi vulguis, normalment fem flors. Es poden rentar a la rentadora. 


PEPA KIDS, són les vambes pintades de nens/neneses que tenen un degradat amb color taronja i a sobre pintem el que ells volen. Es poden rentar a la rentadora. 

1/1

Pepaianas

Xancleta per anar a la platja, piscina i, per què no per anar a passejar? Combinem sempre els colors del fil amb la sola, amb el teixit de la planta i els abaloris. 

1/2

Pepa One

Pepa one és una chancla de sola plana amb un ornament fet amb fil de colors. Pots triar el teixit que hi vols , el color de la sola i els fils i tipus de nusos, tan fàcil com escollir! Pepa one, sandalia plana feta a mà en diferents models de macramé i colors, quin vols?

1/2

Pepa Madeira

Pepa Madeira, petita cunya de 3’5cm a 2’5, són perfectes per si no pots anar plana. Fet en macramé en diferents models de nusos i colors.

1/1

Pepa Sunset

Pepa Sunset: sandalia amb cunya amb la que sembla que vagis plana, són 7 cm i una plataforma de 4 cm. Diferents models de nusos en macramé i pots escollir els colors.

1/1

Pepa Matarranya

Pepa Matarranya, sandalia amb una cunya de 8 cm i plataforma davantera de 3 cm en diferents models i colors. Diferents models de nusos en macramé i pots escollor els colors.

1/1

Pepa Ibiza

Pepa Preta

Pepa Ibiza, Pepa Preta: tacó de 10 cm i plataforma davantera de 5cm. Sempre treballat amb els mateixos colors, blanc  per les Ibiza i negre per les Preta i els mateixos models de nusos. Porten el detall de ganxet en el tacó que resalta la sandalia

1/1

Pepa Àfrica

Pepa Àfrica, sandalia plana teixida a croxet en diferents colors  pots escollir.

1/1

Pepa Kanoa

Pepa Kanoa. Sandalia plana feta a macramé amb abaloris i lligada al turmell.

1/1

Encarrega el model de sabata

com més t´gradi

1. Tria el model de Sandàlia

Trucan´s si tens algún dubte

Escolleix més abaix el model de sandàlia que t´agrada i configura totes les opcions.

2. Tria el model de Nus

Els models de nusos  són vàl·lids per les sandàlies  One, Madeira, Matarranya i Sunset i són.

Nus 1

01, nusos combinant dos colors que fa una ziga zaga al costat i va anusada al turmell amb un nus corredís.

Nus 2

02- nusos combiant dos colors que porta abaloris centrals i queda el peu al aire i va lligat a la cama amb una corda formada amb una trena combinant tres colors.

Nus 3

03 nusos que combina 3 colors (normalment) que queda obert pel darrere tot i que a les sandàlies amb plataforma ha d’anar lligades per què si no no són prou segures.

3. Tria el model de Colors de Nus

Els colors dels fils són: 

Blanc

Negre

Blau marí, blau turquesa

Groc canari, groc palla

Vermell

Verd oliva, verd lloro

Gris plom

Taronja

4. Tria el color de sola en el cas de les Pepaianas

Blau

Groc 

Vermell

Tel: +34  619 78 85 71

Email: info@pepaianas.net

Passeig Mare de déu del coll, 14 baixos

08023 Barcelona

© 2018 Pepa-Flor / Pepaianas  Registred brand