Pepa Flor

La nostra història

Pepa Flor comença a néixer gairebé sense adonar-me´n, retorno a la meva afició per el ganxet i el punt; començo a fer peces, bosses de mà, armilles....A tot arreu hi apareix una flor , una flor de ganxet de colors diferents...

​Rient, rient, començo a dir que sóc com la Pepa, la meva àvia materna, qui sempre portava el ganxet a la mà fent vànoves, bosses i draps de cuina.

La flor ve perquè m´encanten les flors.

​                   
 PEPA FLOR és el producte de la passió per a fer coses a mà, artesanals.

​Vaig començar a fer mercats d´artesania amb les meves bosses, ponxos i a poc a poc vaig anar ampliant els ventall d´articles. El 2015 faig una sandàlia amb l´ajuda del meu marit , En Javi , ell és qui es va encarregar de fer la planta, la sola, i els encolatges; i jo hi vaig posar el color, els nusos i el disseny. Les vam estrenar i van resultar molt còmodes, eren molt resistents i a més a més agradaven.

Mica en mica el 2016 vam anar introduïnt més models, aquest cop amb plataforma, les Sunset i les Matarranya que van ser tot un èxit.

L´estiu del 2017 les Pepaianes i les Ibiza, és d´ençà de llavors que naixem com a marca enregistrada amb el nom de PEPAIANAS.


Ara per ara col·laborem amb l'ONG ARK Social que ajuda a nens i joves amb risc d´exclusió, motiu pel qual estem orgullosos de seguir treballant amb força.

Pepa Flor vol continuar treballant de manera artesana 100%, reciclant tots els materials que pugui aconseguir, i que els seus articles siguin únics i exclusius, amb el caràcter que ténen les coses que han estat cuidades des del mateix moment en què es comencen a fer.

Fetes a mà solament per a tú.Pepa Flor col·labora amb el 10% dels seus beneficis de l´ONG OPEN ARMS perquè vol ajudar als que més ho necessiten. https://www.openarms.es/es

Tel: +34  619 78 85 71

Email: info@pepaianas.net

Passeig Mare de déu del coll, 14 baixos

08023 Barcelona

© 2018 Pepa-Flor / Pepaianas  Registred brand